Hoe ben ik tot het readen gekomen:

 Tijdens healings merkte ik dat ik steeds meer informatie kreeg over de persoon die ik aan het aanraken was. Vroeger, als kind, voelde ik vaak wat er niet gezegd werd. Ook kon ik voelen of datgene wat iemand zei congruent was aan wat t'ie voelde. En dat is nog steeds zo. Vooral onderdrukte emoties komen aan het licht en kunnen zo verwerkt worden. 

In mijn opleiding voor "Energetisch Coach" heb ik het readen geleerd, maar ben daar eigenlijk nooit actief in verder gegaan. Nu komt er bij het aanraken zoveel informatie naar boven en merk ik dat zo veel mensen er baat bij hebben, dat ik het readen weer heb opgepakt. En hoe!  De edelstenen helpen me daarbij, zoals ook het aanraken. Het mooie is dat iemand altijd de juiste edelsteen pakt die voor hem of haar geschikt is. De steen stelt me in staat me nog beter op het energieveld van iemand af te stemmen.  ❤

 

 Hoe ben ik tot het healen gekomen? 

 

  • Ik heb een "Healing cursus"gevolgd en een cursus "Energetisch Coach"
  • Na het drie keer lezen van het boek "The Reconnection" van chiropractor Eric Pearl leek er telkens een andere bewustzijnslaag te worden aangeboord. (wat ook werd voorspeld in het boek) Na deze drie keer merkte ik dat steeds meer mensen baat hadden bij mijn aanraking.
  • Ik kreeg van vijf verschillende mediums en healers op verschillende momenten te horen dat ik "helende handen" heb en dat ik met mijn handen veel mensen en dieren kan helpen.
  • Steeds meer mensen hebben baat bij mijn behandelingen (zie Gastenboek) ❤