Een Luisterkind afstemming gaat schriftelijk via een doorgestuurde foto.

Wat is de Luisterkind methode

Het is een methode waarbij je een afstemming doet in de energie van de client, zonder deze (kind of volwassene) op het moment van de afstemming te zien of te spreken. 

 

Voor wie is de Luisterkind methode geschikt

Voor iedereen die gehoord wil worden, van kinderen tot volwassenen, Ook voor mensen met een verstandelijke beperking of mensen die zich door ziekte niet meer verbaal kunnen uiten. Denk dan aan mensen die dementeren, in coma zijn, mensen met ernstige afasie. 

Een specifieke groep vormen de overleden mensen en ongeboren kinderen. Ik doe daarnaast ook afstemmingen op dieren. (dierentolk)

 

 Als je eerst een gratis mini wilt aanvragen, kan dat natuurlijk ook. 

Een mini is een korte Luisterkind-afstemming met een hobbeltje, boodschap en een handvat waar jij mee verder kunt. Een mooie manier om eens te ervaren wat een Luisterkind-afstemming voor jou kan betekenen! Tevens een mooi kadootje aan jezelf oftewel een liefdevol gebaar naar jezelf. Uiteraard kun je ook een mini aanvragen voor je kind.

 

Hieronder een voorbeeld van een mini afstemming

"Ann, als ik me op je afstem zie ik een vrouw die enorm aan het groeien is. Je leert momenteel veel bij, ook over jezelf. Zelf vind je dit wel meevallen, want er is altijd nog meer te leren. Ook kun je kritisch zijn op jezelf waardoor sommige successen niet helemaal doorleefd en beleefd worden. Alsof het normaal is dat je zulke grote stappen zet. Als je af en toe stil kunt staan, en om kunt kijken wat je allemaal hebt bereikt, zul je meer voldoening ondervinden van je vooruitgang. Je komt van ver, maar reikt ook ver. Geniet er met volle teugen van."

 

Een aantal feedback's van mini's die ik heb gedaan:

 

"Wauw 🥰🥰🥰

Heel bijzonder!!!! Dankjewel. 

Een hele mooie passende boodschap

Lieve groet, B."

 

"Dag Inge,

Heel hartelijk bedankt!

Wat een mooie boodschap… hier ga ik nog lang van genieten !

Hartelijke groet,

Ch."

 

"Goedemorgen Inge,

Ontzettend bedankt voor het 'Luisteren' en hoe bijzonder dat ook die van mijn dochter R bij jou is gekomen. Zij herkende zich zeker in je omschrijving en ik ook.

dat met de grenzen is voor mij een leerpunt en het luisteren naar wat ik echt wil komt op dit moment steeds terug op mijn pad.

 dankjewel voor de afstemmingen en dat je tijd hebt gemaakt voor ons.

 Lieve groetjes D."

 

"Beste Inge,

Heel veel dank voor de mooie afstemming van Elize. We gaan hier zeker mee aan de slag.

Groetjes van E."

 

"Hoi Inge,

Wauwww, wat is dit goed om te lezen. En het klopt precies!

Dank je wel hiervoor, heel erg fijn.

Wat lief dat je dit doet ️

Veel liefs, J."

 

"Wauw! Kippenvel! Helemaal onze zoon Lars. Dank je wel!

Groet, S."